Cookie Consent

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om site navigatie te verbeteren, site gebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

“Zij zijn top in hun vak. Ze hebben mijn uitzichtloze scheiding weten keren naar een leefbare situatie waarin ik terug een toekomst perspectief heb.”

Stefaan De Ruysscher

Bemiddelen of onderhandelen als het kan

Familiale conflicten zijn problemen die diep ingrijpen in uw persoonlijk leven zodat u steevast moet streven naar een snelle, evenwichtige, efficiënte en duurzame oplossing. In het familierecht is de wereld niet zwart-wit. U heeft er geen boodschap aan om te belanden in een nodeloze vechtprocedure , terwijl er toch veel moet geregeld worden. Het raadplegen van de juiste expert, advocaat, bemiddelaar of notaris, op het juiste ogenblik is dan ook cruciaal en u bent bij ons aan het juiste adres.

Wij gaan samen met u op zoek naar wat u nodig heeft.

Hiervoor hanteren wij onze metaskills als bemiddelaar of onderhandelaar in het doorlopen van een gefaseerd bemiddelings- of onderhandelingstraject.

Eén van onze doelstellingen is om de juridische omkadering te kunnen omzetten in mensentaal voor u, kwalitatief verstaanbare taal uit te spreken ten aanzien van u en dit juridisch-technisch om te buigen voor u in een correct opgestelde overeenkomst.

U krijgt dus metaskills en juridisch professionalisme tezelfdertijd, een win-win voor uw dossier.

Leer ons kennen

Werkwijze

Een collaboratieve onderhandeling of bemiddeling opstarten bij GF Family Law? Wij werken altijd via de volgende stappen.

Kennismaking
Neem contact op via mail, telefoon of via het contactformulier voor een eerste kennismaking.
1
Omkadering
We luisteren graag ter plaatse naar uw of jullie wensen en bespreken met u of jullie de verschillende trajectmogelijkheden.
2
Onderhandeling of Bemiddeling
We leiden de onderhandeling of bemiddeling in goede banen en gaan samen met u of jullie de stappen door naar een win-win.
3
Nazorg
Ook na het onderhandeling- of bemiddelingsproces kan u of kunnen jullie bij ons terecht met vragen en extra informatie.
4

Nood aan een bemiddelaar of onderhandelaar?

Wenst u een bemiddeling of onderhandeling op te starten neem dan telefonisch contact op of stuur een mail via het contactformulier. We zoeken samen een oplossing voor uw situatie.

Bel ons nu op +32 33 444 829