Cookie Consent

Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om site navigatie te verbeteren, site gebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons privacybeleid voor meer informatie.

Opleidingen

Mediation is een techniek die je kan aanleren. Fleur is founder en samen met Joke hoofddocent bij Pro Mediation, een opleidingsinstutuut in bemiddeling erkend door de Federale Bemiddelingscommisie en de Orde van Vlaamse Balies.

Pro Mediation heeft als doel om bemiddelaars onderhandelaars op te leiden, alsook om de permanente vorming te organiseren.

Ontdek alle opleidingen
Opleiding Familiale Bemiddeling

Mediation is voor mij niet enkel een techniek. Mediation is een levenswijze.

Fleur Goister — Founder GF Family Law
Basisopleiding Familiale Bemiddeling

Bemiddelen en anderen doen bemiddelen

Fleur Goister is erkend bemiddelaar in familiale, burgerlijke en ondernemingszaken en bij de eerste erkende collaboratieve advocaten in België.

Eveneens is zij academisch medewerker aan de VUB voor het vak Alternatieve geschillenregeling, bemiddeling en onderhandeling en in de Masteropleiding in het Notariaat. Daarnaast geeft Fleur les aan de Orde van Vlaamse Balies.

Mediation is een levenswijze die Fleur aan iedereen wilt bijbrengen.

Volg een basisopleiding

“Zij zijn top in hun vak. Ze hebben mijn uitzichtloze scheiding weten keren naar een leefbare situatie waarin ik terug een toekomst perspectief heb.”

Stefaan De Ruysscher

Nood aan een bemiddelaar of onderhandelaar?

Wenst u een bemiddeling of onderhandeling op te starten neem dan telefonisch contact op of stuur een mail via het contactformulier. We zoeken samen een oplossing voor uw situatie.

Bel ons nu op +32 33 444 829